ساختمان داده‌ها

حل تشریحی سوالات ساختمان داده‌ها - کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر 1401

سوالات ساختمان داده‌ها

6 سوال
61.

گراف جهت دار و وزن دار G=(E,V) با n راس و O(n) یال و زیرمجموعه از راس های گراف با اندازه حداقل داده شده است. فرض کنید وزن تمام یال های گراف مثبت است. به ازای هر راس u از گراف، فاصله راس u از مجموعه S که ان را با d(u,S) نمایش میدهیم عبارت است از:

که در ان برابر با طول کوتاه ترین مسیر جهت دار از u به v در گراف G است. در چه مرتبه زمانی می توان مقادیر d(u,s) را به ازای تمام راس های u از گراف محاسبه کرد؟ دقت کنید که خروجی شامل n مقدار d(u,S) به ازای تمام راس های u از گراف است.(بهترین گزینه را انتخاب کنید)


1)

2)

3)

4)

62.

فرض کنید گراف G یک گراف وزن دار و مسطح با n راس است.درخت پوشای کمینه G را درچه زمانی می توان محاسبه کرد؟ توجه کنید لزومی ندارد از الگوریتم های معروف برای محاسبه درخت پوشای کمینه استفاده شود.(بهترین گزینه را انتخاب کنید)

1)

2)

3)

4)

63.

ارایه A شامل n عدد داده شده است. هدف پیدا کردن تعداد جفت اندیس i و j است، به گونه ای که . این کار در چه زمانی قابل انجام است؟ (بهترین گزینه را انتخاب کنید)

1)

2)

3)

4)

64.

اعداد یک تا 127 در یک هرم بشینه که به صورت یک درخت دودویی کامل با ارتفاع 6 پیاده سازی شده، قرار گرفته اند. حداکثر تعداد برگ با مقدار بیشتر از 100 در این درخت چقدر میتواند باشد؟

1)

20

2)

12

3)

11

4)

2

65.

فرض کنید سه ارایه A و B و C هر کدام شامل n عدد داده شده است، عناصر داخل ارایه‌ها متمایز هستند. ارایه A و C بصورت صعودی و ارایه B بصورت نزولی مرتب است. اگر بخواهیم ارایه D را بسازیم که شامل عناصر باشد و به صورت صعودی مرتب شده باشد و عضو تکراری نیز نذداشته باشد، بهترین پیچیدگی زمانی ممکن برای اینکار کدام مورد است؟(توجه: ممکن است عناصری، در دو یا سه ارایه باشند.)

1)

2)

3)

4)

66.

در کدام مورد، توابع به ترتیب صعودی ( و نه اکیدا صعودی) بر مبنای رشد تابع از سمت چپ به راست ، مرتب شده اند؟

1)

2)

3)

4)