حل تشریحی سوالات ساختمان دادهها - کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر 1401
منوی آزمون (درس ها)
سوالات ساختمان دادهها
6 سوالگراف جهت دار و وزن دار G=(E,V) با n راس و O(n) یال و زیرمجموعه از راس های گراف با اندازه حداقل داده شده است. فرض کنید وزن تمام یال های گراف مثبت است. به ازای هر راس u از گراف، فاصله راس u از مجموعه S که ان را با d(u,S) نمایش میدهیم عبارت است از:
که در ان برابر با طول کوتاه ترین مسیر جهت دار از u به v در گراف G است. در چه مرتبه زمانی می توان مقادیر d(u,s) را به ازای تمام راس های u از گراف محاسبه کرد؟ دقت کنید که خروجی شامل n مقدار d(u,S) به ازای تمام راس های u از گراف است.(بهترین گزینه را انتخاب کنید)
فرض کنید گراف G یک گراف وزن دار و مسطح با n راس است.درخت پوشای کمینه G را درچه زمانی می توان محاسبه کرد؟ توجه کنید لزومی ندارد از الگوریتم های معروف برای محاسبه درخت پوشای کمینه استفاده شود.(بهترین گزینه را انتخاب کنید)
ارایه A شامل n عدد داده شده است. هدف پیدا کردن تعداد جفت اندیس i و j است، به گونه ای که . این کار در چه زمانی قابل انجام است؟ (بهترین گزینه را انتخاب کنید)
اعداد یک تا 127 در یک هرم بشینه که به صورت یک درخت دودویی کامل با ارتفاع 6 پیاده سازی شده، قرار گرفته اند. حداکثر تعداد برگ با مقدار بیشتر از 100 در این درخت چقدر میتواند باشد؟
20
12
11
2
فرض کنید سه ارایه A و B و C هر کدام شامل n عدد داده شده است، عناصر داخل ارایهها متمایز هستند. ارایه A و C بصورت صعودی و ارایه B بصورت نزولی مرتب است. اگر بخواهیم ارایه D را بسازیم که شامل عناصر باشد و به صورت صعودی مرتب شده باشد و عضو تکراری نیز نذداشته باشد، بهترین پیچیدگی زمانی ممکن برای اینکار کدام مورد است؟(توجه: ممکن است عناصری، در دو یا سه ارایه باشند.)
در کدام مورد، توابع به ترتیب صعودی ( و نه اکیدا صعودی) بر مبنای رشد تابع از سمت چپ به راست ، مرتب شده اند؟